Omgeving

Vanuit B&B 't Inj kun je tal van activiteiten ondernemen. Zowel in het Leudal, Roermond en daarbuiten

Fietsen en wandelen

In het prachtige Limburg

In heel Midden-Limburg kunt u zelf uw fiets- of wandelroute uitstippelen via de knooppunten. Wij hebben speciaal voor u de leukste routes samengesteld. U kunt een van deze routes kiezen en meenemen. Wilt u Roermond of Thorn en haar cultureel erfgoed lopend verkennen? Dan kunt u hiervoor een routebeschrijving bij onze B&B krijgen. B&B ’t Inj ligt vlakbij fietsknooppunten 95 en 38

Er liggen in de omgeving van onze B&B een aantal natuurparken waar u fietsend of wandelend kunt genieten van het Limburgse Landschap.

U kunt ook terecht in kleinere natuurgebieden of wandelen rondom de Maasplassen. Kleinere natuurgebieden binnen de gemeente Leudal zijn:

Bed en Breakfast t Inj - Omgeving fietsen en wandelen
Bed en Breakfast t Inj - Omgeving Roermond

Wilt u graag meer informatie over Roermond? Bezoek dan de de pagina Omgeving Roermond

Roermond

De leukste winkelstad in Nederland

Sinds 2016 staat Roermond in de top 5 van beste winkelsteden van Nederland. De binnenstad van Roermond ligt op 3 km afstand van onze B&B.

Deze Bisschopsstad met historisch centrum is zeer rijk aan cultureel erfgoed ontworpen door meneer Cuypers. Roermond bruist van gezelligheid. In de stad zijn vele terrassen en eetgelegenheden, bekende winkelketens en authentieke plaatselijke winkels. Langs de Roerkade krijgt u een heerlijk vakantiegevoel.

Aan de rand van de stad bevindt zich het Designer Outlet Centre Roermond met meer dan 200 winkels, een casino en bioscoop.

Als u meer wilt weten over de historie van de mooie gebouwen in Roermond kunt u het Cuypershuis bezoeken. Dit is het geboortehuis van deze architect.
Dit huis is een mooi museum geworden waar een vaste tentoonstelling wordt afgewisseld met andere tentoonstellingen.

Horn - Leudal - Maasplassen

Horn

In dit dorp vind u een museum. Terug in de tijd. Ook kunt u wandelen door de Kasteeltuin of richting de twee molens. Molen De Hoop is de enige 16-kantige molen van Europa. U kunt heerlijk relaxen bij Sauna Top Alivio.
Ga Poolen, Snookeren of darten bij Hornerhof.

De Maasplassen

Wat bijna niemand weet is dat dit water gebied van aaneengesloten grote en kleine plassen het grootste waterrecreatie gebied is van Nederland. Bijna Alle plassen hebben een naam. De 2 bekendste plassen zijn: Hatenboer / De Weerd en de Boschmolenplas.
Je kunt er zwemmen, surfen, zeilen, duiken, roeien, kanoën, kayakken of waterskiën. Bij hete temperaturen kunt u genieten van de mooie dag stranden of hippe beachclubs. Bootbezitters kunnen terecht in een van de grote of kleinere jachthavens voorzien van alle moderne faciliteiten.
Voor meer informatie over de Maasplassen verwijzen wij u graag naar de website van VVV Midden-Limburg.

Panningen / Heythuysen / Weert / Kessel

Panningen, Heythuysen en Weert zijn leuke locaties om te shoppen en te genieten van heerlijke lekkernijen. Voor Iedereen die niet van drukte houd kan hier terecht. In deze sfeervolle plaatsen vind je ook fijne restaurants om de eten. Heeft u een fietstocht naar Kasteel de Keverberg in Kessel gepland?
Maak dan even een tussenstop bij ijssalon Clevers. Deze ijssalon wint elk jaar de prijs voor lekkerste ijs.

Bed en Breakfast t Inj - Omgeving maasplassen

Wilt u graag meer informatie over activiteiten in de omgeving? Bezoek dan de de pagina Leudal

Bed & Breakfast 't Inj - Thorn

Thorn en regio

Maastricht - Eindhoven - Valkenburg - België en Duitsland

Deze leuke steden liggen op maximaal 30 minuten rijden van onze B&B.
Ook internationale steden als Keulen, Aken, Düsseldorf en het Belgische Maaseik en Antwerpen liggen allemaal binnen 60 minuten rijden.

Thorn

Het witte Stadje wordt het ook wel genoemd. Thorn staat bekend om haar markante witgeschilderde huizen en monumentale panden.
De Abdijkerk is een bezoekje waard. Bij de VVV in Roermond en Thorn kunt u een historische wandeling kopen. Deze wandeling van max 5km brengt u langs alle hoogtepunten van dit vroegere vorstendom. In het Gemeentemuseum ‘Land van Thorn’ zijn allerlei historische voorwerpen en het driedimensionale ‘Panorama Thorn’ te zien. Net buiten het historisch centrum ligt de bijzondere Kapel onder de Linden.

Hoe kunnen we u helpen?

Heeft u vragen, wilt u reserveren of kunnen we u op een andere manier helpen? Laat het ons weten!