Roermond

Een van de top 5 beste winkelsteden van Nederland, op slechts 3 km afstand van onze B&B

Shoppen

In de leukste winkelstad van Nederland

Roermond is benoemd tot 1 van de 5 beste winkelsteden van Nederland. Jaarlijks trekken miljoenen mensen richting Designer Outlet Roermond en de oude binnenstad van Roermond voor een gezellig dagje uit. Net buiten het centrum ligt het Roercenter met leuke winkels. Als u vanuit de binnenstad de auto pakt richting Duitsland dan komt u bij Retailpark Roermond. Daar bevinden zich ook nog vele leuke winkels.

Bed en Breakfast t Inj - Omgeving shoppen
Bed en Breakfast t Inj - Omgeving cultuur

Cultuur

In Roermond

Pierre Cuypers is verre weg de bekendse Roermondenaar. Deze architect heeft vele mooie gebouwen op zijn naam staan. Cuypers is geboren in Roermond. In zijn geboortehuis is tegenwoordig een museum gevestigd. In dit museum krijgt u meer info over deze man en zijn werken. Wilt u hier meer over weten? klik dan hier

In 2021 is het precies 100 jaar dat Cuypers overleden is. Er zullen allerhande evenementen in het teken van dit multi-talent georganiseerd worden. Het Cuypershuis zal ook aandacht besteden aan dit historische feit. Eind 2021 zullen er een aantal musical voorstellingen plaatsvinden over zijn leven in Theater Hotel De Oranjerie.

De VVV heeft 2 mooie wandelroutes ontwikkeld omtrent de werken van Cuypers. Deze 2 wandelroutes zijn gratis verkrijgbaar in onze B&B.

De Maasplassen

't grootste watersportgebied in Nederland

Wat de meeste mensen niet weten is dat dit watergebied ’t grootste watersport gebied is van Nederland. Zelfs groter dan de wateren in Friesland. Iedere watersporter, visser, zeiler, duiker of strandliefhebber kan hier naar hartenlust genieten.

Ook zijn er op deze plas verschillende opstapplaatsen voor een mooie vaartocht met De Veerman over deze plassen. Een van de opstapplaatsen is in Neer.
De Maasplassen is een aaneengesloten gebied van grote en kleine plassen. De bekendste zijn: Hatenboer / De Weerd, De Boschmolenplas en de Oolderplas.

Bed en Breakfast t Inj - Omgeving maasplassen

Hoe kunnen we u helpen?

Heeft u vragen, wilt u reserveren of kunnen we u op een andere manier helpen? Laat het ons weten!